utorok 16. júla 2013

Výhody elektronickej cigarety

Určite ste už počuli o novinke v oblasti fajčenia, a to o elektronickej cigarete. V súčasnosti  sa stále viac a viac bojuje proti nepeknému zlozvyku fajčenia. Elektronická cigareta je práve jedným z prostriedkov, ktorým sa snaží potlačiť fajčenie zdravie ohrozujúcich a smradľavých cigariet. Tabak sám o sebe nie je škodlivý, je to predsa prírodná látka, ale zapálením klasickej cigarety sa vyprodukuje obrovské množstvo škodlivých látok, ktoré majú nepriaznivé účinky pre zdravie. Do elektronických cigariet sa používa tekutý tabak, ktorý sa nezapaľuje, ale len premieňa na paru, ktorá sa vdychuje. Vydychovaný dym nesmrdí, čo je jednou z najväčších výhod elektronických cigariet. Zapáliť si tak môžete aj v reštaurácii po obede či pri kávičke a nebude to obťažovať žiadneho z okolo sediacich hostí. Budete príjemne prekvapený, že aj napriek celodennému fajčeniu, a to dokonca aj v uzavretých miestnostiach, prídete domov bez zapáchajúceho oblečenie cigaretovým dymom. Avšak za najpozitívnejšiu vlastnosť elektronickej cigarety sa považuje jej menšia škodlivosť v porovnaní s klasickým cigaretami. Ako sme už vyššie spomínali, elektronické cigarety sa nezapaľujú takže horením nevznikajú škodlivé látky a šetríte si zdravie. Aby sme nezabudli, okrem svojho zdravia šetríte aj peniaze. Počiatočné náklady sa môžu zdať síce vysoké. Elektronická cigareta v základnom balíku, to znamená dva kusy e-cigarety s nabíjačkou, vás vyjdu okolo 30 - 40 EUR, záleží na značke a rôznych vylepšeniach – e-cigareta s LCD displejom ukazujúcim výdrž batérie či počet vdychov vás vyjde drahšie. Treba si už len dokúpiť e-liquid, ktorý je s rôznymi príchuťami za cca 4 eurá a vydrží vám niekoľkonásobne dlhšie ako krabička cigariet za rovnakú cenu a môžete začať so zdravším spôsobom fajčenia.

2 komentáre:

  1. I believe smok procolor kit is one powerful vape sub ohm tank, that produces more vapor than you'll ever need. On the other hand, it is quite a simple product as well, really easy to use. To sum it up, smok priv v8 kit works great and lasts for a long time. Definitely our #1 pick and we vape it all the time.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vapeonly zen pipe combines traditional design with exceptional modern technology. Its shiny LEDs make atomization so simple. The Zen Pipe Atomizer has a 1.2ml e-juice capacity and a BVC coil.

    OdpovedaťOdstrániť