utorok 16. júla 2013

Návrat do Chorvátska

Mojím najobľúbenejším obdobím v roku je leto. Milujem cestovanie a každý rok sa teším, ktorú novú destináciu sa rozhodneme s priateľom navštíviť. V posledných rokoch sa nám podarilo precestovať časť Talianska, Rumunska a niektoré z gréckych ostrovov. Tento rok sme sa rozhodli, že ako správni Slováci nemôžeme vynechať najznámejšiu a najobľúbenejšiu dovolenkovú destináciu Slovákov – Chorvátsko. I keď sme takúto „povinnú“ slovenskú dovolenku absolvovali obaja ešte ako malé deti, sme zvedaví, či je naozaj Chorvátsko také krásne ako všetci tvrdia alebo je vysoký počet turistov dovolenkujúcich na chorvátskom pobreží len kvôli blízkej vzdialenosti od hraníc.

Na našich dovolenkách uprednostňujeme pokojné prostredie, kde nie sú preplnené pláže a ulice mesta ostatnými dovolenkármi a s tým súvisiace aj prehnané ceny jedál a drinkov. Preto sme počas plánovania dovolenky preskúmali ponuky mnohých cestovných kancelárií a prečítali obrovské množstvo recenzií, aby sme našli vhodné apartmány chorvátsko, až sme sa nakoniec rozhodli nájsť nejakú menšiu, rodinne založenú cestovku.
Objavili sme internetový portál Adriaticana, ktorí prevádzkuje slovensko-chorvátska rodina a hneď sme vedeli, že to je tá pravá dovolenka pre nás. V ich ponuke sa nachádza veľké množstvo apartmánov a rodinných domov na území takmer celého chorvátskeho pobrežia. Stačí ich skontaktovať cez internetový formulár, emailom či telefonicky a na základe vašich požiadaviek vám odporučia najvhodnejšie ubytovanie chorvátsko, ako aj tipy na výlety v okolí, kvalitné reštaurácie a služby.

Na náš návrat do Chorvátska po rokoch sa už veľmi tešíme a veríme, že nás ubytovanie ani chorvátske služby a prostredie nesklame.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára