utorok 21. mája 2013

Stop fajčeniu tabakových cigariet


Zbavte sa zlozvyku fajčenia cigariet aj vy. Deväť z desiatich ľudí potvrdilo, že sa im omnoho ľahšie darilo skoncovať s fajčením tabaku vďaka elektronickým cigaretám. Výsledky prieskumov ukázali, že sedemdesiat päť percent otestovaných ľudí potvrdilo, že prestali fajčiť tabakové cigarety po niekoľkých týždňoch alebo niekoľkých mesiacoch. Deväťdesiat jeden percent testovaných ľudí povedalo, že elektronické cigarety podstatne znížili túžbu alebo chuť na tabakové cigarety. No a sedemdesiat dva percent testovaných ľudí povedalo, že im úplne zmizlo nutkanie fajčiť tabakové cigarety. 


Elektronické cigarety fungujú na princípe vdychovanie výparov z e-liquidu, ktorý môže, ale nemusí obsahovať nikotín. Množstvo nikotínu si môžete sami zvoliť. Kedysi bolo fajčenie tabakových cigariet považované za elegantné, mužné a romantické. Dnes už ale vieme, že fajčenie je návykové a je zdraviu škodlivé a mnoho ľudí sa snaží s týmto zlozvykom skoncovať. Vo Veľkej Británii je dnes už vyše desať miliónov ex fajčiarov. Ich dôvody k tomu, aby prestali fajčiť tabak boli prevažne zdravotné, ale samozrejme aj rôzne iné, ako napríklad tabakový zápach v byte, na oblečení a vo vlasoch, finančné dôvody alebo aj estetické.
Elektronická cigareta je zatiaľ ešte novinka na slovenskom trhu, ale čoraz viac ľudí sa ňu zaujímajú, aj z vyššie uvedených dôvodov.

1 komentár:

  1. If you are just getting started, smok mag kit is definitely the best choice. Besides vandy vape kensei 24 rta has absolutely amazing flavors, produces lots of vapor, has a great battery, is extremely convenient to use. Shipping is fast and vapesourcing.com customer service is friendly. Nothing bad to say.

    OdpovedaťOdstrániť