utorok 18. júna 2013

Donáška alkoholu Bratislava SK

Počuli ste?

Počuli ste už o donáške alkoholu priamo k vám domov? Pijeme SK je donáška Bratislava, ktorá ponúka široký výber alkoholických nápojov, nealkoholických nápojov, cigarety, ale aj drobné pochutiny. Táto donáška je skvelá najmä svojím rýchlym servisom. Kdekoľvek v Bratislave sa totiž nachádzate, vami objednaný alkohol či iný tovar z ponuky k vám dorazí do desiatich, maximálne dvadsiatich minút. Ceny sú už síce stanovené, no v ponuke mnohokrát nájdete aj nápoje za výhodné zľavnené ceny. Donáška alkoholu je k dispozícii od 20.00 do 00.30 hodiny, takže sa nemusíte báť, že večer ostanete "nasucho".

Donáška Bratislava vás zachráni v tej pravej chvíli

Donáška Bratislava je skvelou možnosťou, ako sa dostať k vašim obľúbeným nápojom vtedy, keď nestíhate alebo ste jednoducho lenivý. Určite ste zažili situáciu, keď k vám prišli neohlásení hostia a vy ste im nemali čo ponúknuť. Alebo naopak situáciu, kedy ste sa na návštevu či narodeninovú oslavu chystali vy a v poslednej chvíli ste si spomenuli, že ste nič nekúpili. No zrejme známejšia je vám skôr situácia, keď ležíte doma na gauči, oddychujete po namáhavom dni a dostanete chuť na pohár svojho obľúbeného vínka alebo whiskey, či situácia keď si priateľmi užívate piatkový večer a alkohol dôjde práve vtedy, keď sú už všetky okolité obchody zatvorené. Určite mi ale dáte za pravdu, že podobných situácií je viac a niektorú z nich už zažil ktokoľvek z nás. 

Práve preto funguje donáška Bratislava, váš záchranca v tej pravej chvíli. Objednávať môžete online alebo telefonicky, a platiť v hotovosti ale aj platobnou kartou. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára