štvrtok 27. júna 2013

Elektronické cigarety na slovenskom trhu

Elektronické cigarety sú novinkou na slovenskom trhu. Je to novší a šetrnejší spôsob fajčenia cigariet, ktorý k nám prišiel z Číny. U elektronických cigariet vzniká fajčenie podobne ako u vodnej fajky, kde dochádza k vdychovaniu výparov z e-liquidu, ktorý obsahuje nikotín.  


Elektronické cigarety majú mnoho výhod oproti klasickým tabakovým cigaretám. Najhlavnejšia a najdôležitejšia výhoda je, že elektronická cigareta je omnoho šetrnejšia k vášmu zdraviu a zdraviu ľudí vo vašom okolí. Iné výhody sú napríklad, že po fajčení elektronickej cigarety neostáva cigaretový zápach ani v miestnosti, v ktorej fajčíte, ale ani na oblečení či zápach vo vlasoch. No a ďalšou takou estetickou výhodou je aj to, že po elektronickej cigarete nezostáva nepríjemný popol. Elektronické cigarety sa dnes už dajú kúpiť vo viacerých predajniach s tabakom alebo v internetových predajniach. Jedna z takýchto internetových predajní na Slovensku je aj E-cigarette, ktorá ponúka elektronické cigarety a veci s tým súvisiace. V ponuke sú aj e-liquidy s rôznymi príchuťami. Kliknite si na E-cigarette SK a získate viac informácií o elektronických cigaretách a iných produktoch. 

1 komentár:

  1. vapeonly zen pipe combines traditional design with exceptional modern technology. Its shiny LEDs make atomization so simple. The Zen Pipe Atomizer has a 1.2ml e-juice capacity and a BVC coil.

    OdpovedaťOdstrániť